Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miley Cyrus Visszavonul?

A mini botrányhősnő egyik  legjobb barátnője kipakolt.Anna Maria Perez de Tagle,aki a Hannah Montana cimű sorozatban Ashley szerepében brillirozik, elárulta:Miley teljesen kiborult,mert egész Amerika őt utálja."Órákig beszélgettünk telefonon,és közben folyamatosan csak azt hajtogatja,hogy ezt már nem birja ki ,és hogy abba akarja hagyni-mesélte Anna, aki attól tart,hogy Cyrus kisasszony kárt tesz magában.Miley amúgy sosem hitte volna,hogy ez történik,majd vele,és nem tudja elviselni,hogy mindenki ellene fordult.Igaz,rengeteg rajongója van,de legtöbbjük csalódott benne,amikor felkerültek a netre a vetkőzős képei.

Barátnője most folyamatosan azon dolgozik,hogy helyreállitsa a csaj önbizalmát,mert nem szeretné,ha egy ennyira tehetséges énekes/szinésznő a támadások miatt dobná el a karrierjét.Reméljük,nem igy ér véget Hannah Montana sztorija!

Barátnője félti,hogy kárt tesz magában!

 FORRÁS:www.mileycyrus.eoldal.hu
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

...

(..., 2009.06.09 15:28)

Ez igaz?? Miley ne ad már fel... én imádlak és nagyon nagy rajongód vagyok!!!!!!!!! de amúgy bárki követhetel hibáákat, ott van PL. Vanessa Hudgens, ő róla is készültek ilyen fotók, naés?????????? a leglelkesebb rajongókat nem érdeklik ezek a kis hibák, tanultál belőle gondololom máskor nem csinálsz ilyent...:DD NE ADD FEL ÉN HISZEK BENNED MILEY..!!!
ÉS LEGNAGYOBB VÁGYAM HOGY EGYSZER LÁSSALAK ÉLŐBEN :DD

esztinina100@citromail.hu

(sMiley <333, 2009.05.31 18:57)

hát... :S rem. nem vonul vissza :S annyira imádom őt ...:'( miley ne add fel :) gondolj bele h már mással is megtörtént :D ne érdekeljen mások véleménye rólad.. biztos neked is megvan róluk a véleményed XDDXD szoval kitartás XDXD

Miley Cyrius

(Bernadett Agocs, 2009.04.25 19:33)

Szia en vagyok az egyik rajongod de szerintem jo vagy es jo szamod van.De karlene ha viszavonulnal leci ha megkapod irj visza.