Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


  Miley Cyrus-Milliomos Tinisztár!
Aggódsz néha,hogy az új barátaid esetleg csak azért vannak veled, mert híres lettél?

Hááát,az biztos,hogy sokkal könnyebb ismerkednem,mint néhány évvel ezelőtt-de többnyire ugyanazok a barátaim,akik régen voltak. Tudom, kik azok,akikre a bajban is számíthattam- velük most is szoros a kapcsolatom.

Az édesapád híres countryénekes...

Igen,a turnékon velem utazik, és sokat segít,mert az évek során rengeteg tapasztalatot szerzett. Alapból is nagyon szigorú, de a koncertek idején rátesz mégegy lapáttal! Olyankor nincs bulizás, mert topformában kell lennem: kialvatlanul,fáradtan nem tudnám a maximumot nyújtani.

Nyilván nagyon várod,hogy legyen egy kis pihenőd!

Az nem kifejezés! Bár imádok koncertezni is! Tök jó kis csapattá kovácsolódtunk a táncosaimmal,össze fogunk járni akkor is,amikor nincs munka.

Pasik is vannak köztük?
Tudom,mire vagy kíváncsi, de ki kell hogy ábrándítsalak: most nincs időm a pasizásra. De ami késik,nem múlik!
Mivel töltöd a kevés szabadidődet?

Például könyveket írok! Az egyik önéletrajzi lesz, a jövő év elején jelenik meg. A másik viszont inkább rövid történetekből fog állni!Már a címe is megvan: The Diary of Priscilla's Coffeehouse. Azokról az emberekről szól, akikkel egy kávézóban ismerkedtem meg! Még nem biztos,hogy kiadatom,inkább csak a magam szórakoztatására írom. Aztán természetesen szeretel shoppingolni is. Imádom a nagy plázákat,végigjárni a kedvenc üzleteimet, például a Manhattan-t!

A sok elfoglaltság mellett marad időd az iskolára?

Kell hogy maradjon! Minden reggel van három órám-akkor is,ha turnén vagy forgatáson vagyok! Ez a három óra szent: csak akkor láthatok munkához,ha végeztem a tanulással!

Jól megy a suli?
Nem panaszkodom,szerintem egész jók az eredményeim!
Nem lehetsz ilyen tökéletes! Árulj már el valami cikis dolgot magadról!

Tudom,nem vet rám túl jó fényt,de be kell vallanom,ketchupfüggő vagyok! annyira szeretem,hogy képes vagyok meginni! Amit csak lehet,meglocsolok vele! Más bűnös szenvedélyem nincs!

 

Hannah Montana nappal egy átlagos iskoláslány, este pedig egy szupersztár. Akárcsak te...
Igen. Nekem is a legmerészebb álmom vált valóra azzal, hogy énekesnő lettem, akárcsak Hannah-nak. De a legnagyobb sikerek közepette is igyekszem megmaradni olyannak, amilyen valójában vagyok. Igaz, én nem hagyományos suliba járok, hanem magántanárhoz.


Mi a legjobb és a legkellemetlenebb élményed a forgatásról?

A legrosszabb a paróka volt! Hannah szerepéhez ugyanis hosszú szőke parókát kellett viselnem, ami borzasztóan nehéz volt! Egyébként minden egyes pillanatát élveztem.


Az igazi neved Destiny Hope, ami annyit jelent: Sors Remény. Miért kaptad ezt a szokatlan nevet?
Apuék úgy gondolták, hogy sokra viszem majd az életben. Apukámtól kaptam a Smiley becenevet is, ami mosolyt jelent, mert állandóan mosolyogtam. Ebből lett mostanra a Miley.


Sok kamasz nehezen jön ki a szüleivel, de legalább is gyakran lázad ellenük. Te hogy állsz az ősökkel?
Imádom őket! Az apukám nem más, mint Billy Ray Cyrus countryénekes és színész, és  büszke vagyok rá, hogy ő az apukám. Mindent neki köszönhetek, hiszen mellette

 
Egy nyugis kisvárosból a karriered miatt költöztetek Hollywoodba. Nem furcsa?
Nem érdekel, hogy hány fotó készül rólam naponta, nem fontos, hogy mindig mindenhová kövessenek a kamerák. Szerencsére anyuék is kerülik az itteni celebpartykat. Sokkal jobban örülök, ha a közelemben lakik egypár jó barátnőm, akikkel bármikor zavartalanul beszélgethetek. Szeretném, ha lenne egy ,,normális´´ életem is.

 
Igaz, hogy Nick Jonas-szal jársz?

Dehogy! Ez a pletyka akkor kapott szárnyakra, amikor közös turnéra indultunk a fiúkkal. Nagyon jó barátok vagyunk - de semmi több!

 

Interjú Miley-val:SZIA MILEY! Áruld el nekünk, melyik az a dal, amelyikre önkéntelenül is felpattansz és táncra perdülsz?

Talán a Just Like You, mert az olyan jó kis húzós dal. Arról szól, hogy a popsztár is ugyanolyan hétköznapi lány. Nekem jó érzés tudni, hogy mindenki pont olyan mint a másik ember.


Ki kapja a legtöbb rajongói levelet; Miley Cyrus, Hannah Montana vagy Miley Stewart?

Miley Cyrus nagyon sok levelet kap. Hannah Montana pedig a dalaival kapcsolatban kap rengeteg visszajelzést, észrevételt. Úgyhogy naggyából egyenlő az állás. Hannah - nak mindog a kedvenc sorukat küldik a rajongók egy-egy dalból. Szuper dolog tudni, mi tetszik az embereknek. Néha Miley Stewart is kap egy-egy levelet, vagy fényképet, hogy adja át Hannah Montana - nak.

 
Mi a legjobbés a lergosszabb abban, ha valaki az édesapjával dolgozik?

A legrosszabb, mikor autóban vagyunk. A leglényegtelenebb dolgokról képes beszélgetni, amit csak életemben hallottam, és a létező legidétlenebb zenét játssza. Nem is tudom, miféle muzsika az. Ilyenkor mindig azt szoktam mondani: "Igen, Papa. Ez csodás. Tényleg." Szóval ez a legrosszabb. A legjobb pedig, hogy ezen az egész utazáson együtt vehetünk részt és egész nap együtt vagyunk. Ezt nagyon élvezem.

 
Könnyű vagy nehéz két különböző szerepet eljátszani?

Nem túl könnyű. Az ember a jelenet közepén a fejéhez kap: "Ki vagyok most? Kinek kellene lennem? Ki gondol mit?", szóvan ilyen. Néha kicsit zavaros, de azért élvezem.

 
Hogy tudod megoldani, hogy egyszerre forgatsz, suliba jársz és még efféle kérdésekre is válaszolnod kell?

Tini lányként elég nehéz ezt mind egyensúlyban tartani. Ha fellépés van, ott hangerő kell, rohangálni kell, kész őrület. Aztán a sulibam meg csendben kell ülni és figyelni. Elég nehezemre esik ott nyügottan ülni.

 
És mit csinálsz olyankor, amikor van egy kis szabadidőd?
Otthon vagyok, többnyire dalokat szerzek, gitározom vagy a húgommal és a családommal lófrálok.
 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

nijk

(jghjghj, 2009.11.26 17:24)

basszusszented elhisszük hogy tényleg ezt nem csak te találtad ki?istenem pancser

paris.hilton@freemail.hu

(lüsziiiiiiiiiiiiiiike, 2009.11.02 18:12)

a 3.évad részeit igazán felrakhatnád hülye ez az oldal a k........ életbe

mariacicamica@freemail.hu

(Mária, 2009.11.01 14:04)

Nem HÜLYESÉG ez az interjú nekem nagyon tetsziik!!!!!
Ha neked nem tetszik ne nézd meg és ne is írj!!!!!!:@
Vanessza rád gondolok

h...h

(vanessa, 2009.08.31 12:36)

milyen hulyeseg!!ez az oldal is egy nagy sz..! BENA!!!!XD

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

(nnnnnnnnnnnnnnnn, 2009.04.19 12:14)

hol kérdezted meg