Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 KEDVENC FORGATÁSI HELYSZÍNEI:

Miley kedvenc forgatási helyszínei a Hannah Montana -ban a tengerpart és Hannah "öltöző" szobája 

 

                        

                                                            RUHA ŐRÜLET

Miley a koncerteken és egyéb megjelenéseken ugyebár Hannah Montanaként jelenik meg. Nem sokban külömbözik saját, és karaktere stílusa. A koncerteken ruhái kicsit merészebbek , hiszen akkor ő az úr a színpadon. A ruhák mindig passzolnak egymáshoz, több szín keveredik, ez tükrözi színes egyéniségét. Ilyenkor hajszín változtatását is figyelembe kell venni, Hannah szőke hajához szinte mindig van megfelelő ruha. Kiegészítői leggyakrabban az övek, a téli ruházat esetében egy aranyos sál-sapka-kesztyű kombináció nagyon jól kiegészíti az azonos vagy ahhoz passzoló színű téli kabátot. Figyelmeztetés : A túl dekorált, csillámlós , mintás felsőkhöz ne vegyünk fel túl sok kiegészítőt mert így stílusunk nem lesz túl kellemes
a szemnek ! 

                            

                                                                                    BABÁK

Már a Hannah Montanából is készültek barbik,mégpedig Miley cyrusról és Hannah Montanáról.Összegyűjtöttem nektek képeket róluk,nézzétek meg;)Az áruk biztosan méregdrága:S

 

 

                             

                                                        SOROZAT

Hannah Montana egy Walt Disney sorozat, amit az egész világon adnak a Disney Channel adón. Az USA-ban a bemutató 2006 Március 24-én volt.

A sorozat egy tini, Miley Stewart (Miley Cyrus) életérol szól, aki iskolába jár, szórakozik a barátaival, és minden olyan dolgot csinál amit egy szokásos tini szokott. De a lány egy titkot őriz: minden éjszaka egy híres popsztárrá alakul át, Hannah Montanavá. Csak néhány ember tudja féltve örzött titkát: az apukája, Robbie Ray Stewart ( Billy Ray Cyrus), aki a managere is, a bátyja Jackson Stewart (Jason Earles), és a két legjobb barátja, Lilly Truscott (Emily Osment) és Oliver Oken (Mitchel Musso)

                    

                                   KÖNYVEK

 

1.A nagy titokA legnagyobb rajongó:(tartalom címe)Miley Stewart első ránézésre egy teljesen hétköznapi lány. De Miley titkol valamit! Mikor leszáll az est és kigyúlnak a reflektorok, Mileyból Hannah Montana lesz, a popsztár! Ám kettős életet nem is olyan egyszerű! Hogy tarthatja titokban kilétét, ha az egyik barátja megszállott Hannah-rajongó lesz és mindenhová követi, még a limuzinjába is?!

 

2.A nagy átverés Mikor Miley meghívót kap egy menő új film premier előtti bemutatójára,biztos benne,hogy a papája elengedi-elvégre is ő egy sztár!De nagyot téved:a suliban témazáró-időszak van,ezért otthon kell maradnia tanulni.Miley mégis kiszökik otthonról és elmegy megnézni a filmet Lillyvel és Oliverrel.Mikor váratlanul a papája is megjelenik a moziban,Miley rájön,hogy nem csak neki vannak titkai.Az egyedülálló Mr.Stewart egy titokzatos nővel érkezik!Ki lehet ő és Miért nem hallot még róla senki?Hannah Montana biztos ki tud deríteni egyet s mást!

 

 

 

3.A nagy arcReflektorfényben!:Hannah Montana lett a legjobb pattanástalanító krém új reklámarca.Csakhogy az óriásplakáton Miley homlokán egy XXL pizza méretű pattanás virít!Érthető hát,hogy Miley kiakad.Vajon a végén megérti,hogy a belső értékek fontosabbak,mint a külső,vagy ezúttal a benne lakozó pop-díva kerekedik felül?

 

 

 

4.A nagy kerítő    

Új üzeneted érkezett!:Hannah Montana rengeteg rajongói e-mailt kap és Miley Stewart imádja olvasgatni ezeket.Ám mikor egy iskolatársától kap levelet, kicsit túllő a célon.A lány szerelmi tanácsot kér:teljesen beleesett egy srácba,aki történetesen Miley egyik legjobb barátja,Oliver!A fiúra tényleg ráférne a randizás,így Miley közvetíteni kezd kettőjük között.Vajon Miley jó kerítőnő?Szerelem lesz a vége, vagy visszafelé sül el a dolog?

 

5.Rémálom a Hannah utcábanA Hannah-klónok támadása!:Miley Stewart imád Hannah Montana, a popsztár lenni,de amikor kiköpött mása Luann,az uncsitesója meglátogatja,hirtelen kiderül:nem csak Miley szeret belekóstolni a sztárságba.Luann először még jól viselkedik,és Miley-nak az az érzése támad,hogy gyerekkoruk zűrjei rendeződtek.Még meg is hívja Luannt a város legklasszabb Halloween-bulijára.De amikor Luann megkötözi Miley-t és Hannah Montana titkos szekrényébe zárja,Miley rájön,hogy nagy hibát követett el.Vajon Miley barátai időben megmentik őt?Vagy Luann(Hannah Montana-nak öltözve)elrontja az év buliját és felfedi Miley titkos életét?

 

6.A pénz illataHannah Montana,azaz Miley Stewart egy új,málna illatú parfüm arca lesz.Csak egy gond van:egy málnásrétes-evő versenyen szerzett rossz élménynek köszönhetően Miley,ahányszor csak beleszagol az illatszerbe,rosszul lesz.Amikor Hannah drága ajándékot kap azért,mert az Eau Wow arca lett,fontos döntést kell hoznia:megjátssza,mennyire imádja a parfümöt és megtartja az ajándékot, vagy mondja meg az igazságot és legyen becsületes?

 

7.A zöldszemű szörnyEgoista!:A Seaview suli minden diáklánya egyetért abban,hogy diáktársuk, Jake Ryan,a TV színész nagyon jó pasi,Miley viszont úgy gondolja, a srác egója erősen túlméretezett.Úgyhogy amikor a fiú egy sulibulin felkéri őt táncolni,kikosarazza.Később Miley szerepet kap abban a sorozatban,amiben Jake is játszik,és rájön,hogy rosszul ítélte meg őt.De mielőtt bevallhatná,hogy meggondolta magát,Jake már Miley barátnőjével Lillyvel jár!Miután Miley féltékenysége komoly háborúhoz vezet,a barátnőjével,ráébred,hogy egyszerre veszítheti el a legjobb barátnőjét és álompasiját!Vajon túl késő már visszaszerezni őket!

 

8.Baljós fényekLaurie Mcelroy - HANNAH MONTANA - BALJÓS FÉNYEK

Több, mint ciki!:Amikor a drámaórán Miley Oliverrel kerül párba,hogy eljátsszanak egy jelenetet a Rómeó és Júliából,a lány attól tart hogy egyest fog kapni.Elvégre Oliver közismertebb fura,sőt sokszor zavarba ejtő viselkedéséről,mint színészi képességeiről.Ráadásul totál kikészül ha szerepelnie kell.Mileynak azonban fontosabb aggódnivalója akad ennél.Amikor Hannah Montanát felkérik,hogy a Los Angeles Lakers meccse előtt énekelje el a nemzeti himnuszt,elfelejti a szöveget.Miley gyötrődik.Vajon a rajongói kitartanak Hannah mellett? Vagy most már örökre el van átkozva,ahányszor csak a reflektorfénybe lép?

 

9.Édes bosszúM. C. King - HANNAH MONTANA - ÉDES BOSSZÚ

Az utálatosság királynője!:Miley riválisai,Amber és Ashley tökélyre fejlesztették a piszkálódást.Amikor közkézre adják a menők listáját,Mileyt és a legjobb barátnőjét Lillyt a legutolsó helyre teszik.Micsoda égés!Aztán Amber bekerül az Énekelj a sztárokkal! című tévéműsorba, ahol a vendéghíresség nem más,mint Hannah Montana azaz Miley Stewart.Miley úgy látja,ez kiváló alkalom arra ,hogy visszavágjon Ambernek.De vajon rájön-e arra hogy a szemet szemért,fogat fogért hozzáállás káros az egészségre?

 

10.Ki nyer a végén?

Eljött újra a szokásos évi adománygyűjtés ideje a Seaview Középiskolában, és Miley bizonyítani akar. Előző évben Amber és Ashley gyűjtötték a legtöbb pénzt. Idén pedig azt terjesztik, hogy ismét ők lesznek a legjobbak, már a zsebükben érzik a győzelmet. Valakinek meg kell hát fosztania trónjuktól az utálatosság királynőit - erre készül Miley és Lilly. De hiába járnak háztól házig, hiába koptatják térdig a lábukat, hiába adják elő magukat hatféle akcentusban, és hiába énekelnek nyolcvannyolc dalt - nem és nem akar elég pénz összegyűlni. Szerencsére Mileynak van egy titkos fegyvere: Hannah Montana! A döntő csatában Miley azon kapja magát, hogy el kell döntenie, milyen messzire megy a győzelem érdekében...
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

hananh.mileyy@citromail.hu

(Miyu, 2009.07.24 18:31)

Hello.Jó az oldal.
Nézzétek meg az enyémet is.
www.hannahmileyy.lapunk.hu

dont no idon

(ina, 2009.07.18 09:07)

dhknyo do and gárxju wjlend and you jamia ina juwo jbubu jpqmi jdnee!!!!

...

(barbie, 2009.05.26 16:44)

You get the Best of Both worlds chill it out take it slow then you rock out the show
You get the Best of Both Worlds
Mix it all together and you know that is the best of Both Worlds...

hhmmm

(JENNA, 2009.04.30 19:58)

jo ez az oldi :D


JeNnA

vfvfsvfvfvv

(kjfkfvdsvd, 2009.04.22 18:39)

fvfvfvfdv


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6