Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cd:
Hannah Montana 3 or Hannah Montana Movie
1 "It's All Right Here"   3:50
3 "Let's Chill"           3:03
4 "Mixed Up"           3:57
5 "Let's Get Crazy"   2:46
6 "Super girl"           2:52
7 "I'm Just a Girl"   3:31
8 "Let's Do This"           3:28
9 "Are You Ready"           3:25
15      "Best of Both Worlds New" 0:51Töldsd le:

 
Season 3 Promos


Mellékelt kép:    Mellékelt kép:

 Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép:

 

 

Sok  részt leforgattak már.Párat már le is adtak a Disney channel-en.Emily és Miley élvezték a forgatást,a Hannah paróka is megváltozott, olyan mint a Movie-ban lesz....hoztam pár képet:

 

 

 

 

 

Hannah Montana: The Movie

(2009)

 

 

Hannah Montana (azaz Miley Stewart), a sikeres tiniénekesnő, úgy érzi, hogy a népszerűség kezdi lassan átvenni az irányítást az élete felett, épp ezért úgy dönt, hogy hazaköltözik szülővárosába, Tenessee-be s ott megpróbál mindent elölről kezdeni.

 

 

 

 


Szereplők: Miley Cyrus (Hannah Montana / Miley Stewart), Emily Osment (Lilly Truscott / Lola Luftnagle), Jason Earles (Jackson Stewart), Moises Arias (Rico), Billy Ray Cyrus (Robby Stewart), Mitchel Musso (Oliver Oken / Mike Standley III), Adam Gregory (Drew), Dolly Parton (Dolly Stewart nagynéni), Lucas Till (Travis Brody)
Rendezte: Peter Chelsom

 

 

Előzetes:

 

 

 

Hivatalos honlap:

 

 

http://disney.go.com/disneypictures/hannahmontanamovie/

 

Books:

 

 

A Hannah Montana filmből bizony könyveket is adnak ám ki :) A könyvből megis jelent pár oldal is meglepően jó a minőségük és egyáltalán nem scannelt :D És rossz oldala egyáltalán nincs a dolognak mert így legalább újabb HM filmes képet nézhetünk meg amin Miley csak úgy ragyog :D

 

1_(kt).jpg

 

 

4_(kt).jpg

 

 

7_(chance).jpg

 

 

8_(chance).jpg

 

 

 

5_(kt).jpg

 

 

6_(kt).jpg

 

 

 

Promos:

 

 Mellékelt kép:


Mellékelt kép:

 

 

 

 

 

 

 

Mellékelt kép:  Mellékelt kép:

Mellékelt kép:  Mellékelt kép:

 Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép:

 Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép:  Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép:Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép:Mellékelt kép:Mellékelt kép:Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép:Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép:Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép:Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép:Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép:Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép:

 

 

 

 

 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Miley Cyrus (Hannah Montana)California

(Miley Cyrus (Hannah Montana), 2010.12.30 20:08)

És még annyit kérek hogy ha írtok nekem levelet akkor ne hibásan írjatok hanem olvashatóan mert a menedzserem nem tudja lefordítani

Miley Cyrus (Hannah Montana)California

(Miley Cyrus (Hannah Montana), 2010.12.30 20:06)

Hy!
Most tudtam csak írni mivel a menedzserem szabadságon volt és nem tudta nekem lefordítani azt amit írtok.Köszönöm mindenkinek hogy még ennyi lelkes rajongóm maradt.Hát tényleg nem lehetek Hannah Montana de nem is bántam meg kell mindenkinek egy kis változás.Igen igazatok van rengeteg rajongói levelet kapok és nehéz az összesre válaszolni .Nagyon örülök hogy ellátogathattam erre a magyar oldalra.Életemben soha sem beszélgettem még magyarokkal és ez fantasztikus érzés.Szeretnék Magyarországra jönni talán még a tavasszal eljövök ide de nem mondom biztosra.Ha levelet akartok írni de olyat amit postán kell írni azt kérlek angolul írjátok meg mert máshogy nem tudok válaszolni.Igen tudok CD-t küldeni de maximum csak kettő embernek mivel innen nagyon nehéz elküldeni.Tehát kiválasztom majd azt a kettő szerencsés embert aki megkaphatja a dedikált CD-met.Szeretlek titeket .
Sziasztok

vasut út 6

(zemlényi natália, 2010.12.30 15:18)

SZIA MILEY NAGYON SZERETLEK DE NAGYIN HIHIHIH ÉS LÉCI KÜGY NEKEM EGY HÁNNÁS CÉDÉT HAHO ITT VAGY JÓ HA ITT VAGY AKOR ÍRJ MAJD NEKEM A RAJÓNGÓ KLUBA AMUGY ÉN AGYOK AZ ELSÖ RAJÓNGÓ AMUGY VALAKI ASZT ÍRTA HOGY Ő NEKED AZ LSŐ RAJÓNGOD DE PEDIG ÉN VAGYOK ÉS KÉRLEK KÜLDJ NEKEM EGY CÉDÉT OKÉS HA IGEN AKOR

csba

(xandra, 2010.12.28 22:47)

szia hannah én imádlak hány éves vagy? és van barátod és hány tesód van? imádlak és nekünk meg van a hannah montana a mozi film! imádom! és mindig azt nézem és ne feledd imádlak!

csaba

(laci, 2010.12.23 23:28)

he tök 8 mit akarsz? szeri vagy uti?

tök 8

(Miley fan!, 2010.12.22 21:13)

nah persze még hogy ő az igazi miley!! ti ezt elhiszitek?? bárki lehet!! az!
am szeretlek miley

Sarkad

(lala, 2010.12.19 20:18)

hannah léci kuldenél nekem az 1-ső számú rajongódnak eggy cd.t például az leg új-abbat! léci léci léci léci léci!! imádlak pusz!!

csaba

(kukac, 2010.12.19 20:13)

szia! hánna hontakaka! na szerinte hannah montana te eggy nagy nagy nagy nagy nagy nagy nagy s.z .a.r vagy! figyu mien vagy sziasztok hannah kaka vagyok ugrájo körbe mindenki!!!!!! hihihihihihihihihihihihihihihi eggy nagy szar vagy boji hogy le törtelek de ez van!! mert kaka a hangod a ruhád a képed ami most le égett hahahahahaha!!!!!!!!!!!!!! ez van na szia te kis szar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja és ne dicsekedj annyit mert én és a barátnő molli és nóri és doma és én kukac is gyűlölünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gyula

(Kovács Kata, 2010.12.19 20:00)

Szia! háná! nagyon izgi hogy veled beszélgethetek! el mondom az isi-be! naon jó ez az oldal! bocsi a zaviér na tudom más rajongói levelet is meg kel nézned! naon izgi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szia

Csóka utca

(Veszteg Bianka, 2010.12.12 13:27)

Miley küldesz egy CD-t?????? Például az USA....Köszi

Csóka utca

(Veszteg Mercédesz, 2010.12.12 13:00)

Miley nagyon sajnálom hogy már Hannah nem lehedsz. Nagyon de negyon sajnálom.És mikkor jösz Magyarországba?????? Kialegjobb barátnőd Selena Gomez vagy Demi Lovato??? Szia Miley remélem jösz Magyarországba. Sziaztok............................

bazsonyi u. 5.

(dzsenike, 2010.12.09 18:33)

szia hanna montana

Miley Cyrus (Hannah Montana)California

(Miley Cyrus (Hannah Montana), 2010.12.06 17:22)

Hy!
Már sorry ez ez nem igaz magyarok.Nem szeretem már se Selenát se Demit elegem lett belőle.Mindenki ismeri a titkomat.Nagyon szeretem a magyar rajongóimat kár hogy nem tudok magyarul ezt a szöveget is a menedzserem írja és ő fordít magyarul én diktálom angolul hogy mit írjon le magyarul.Sajnálom hogy vége lett a Hannah Montananak de már ideje volt abba hagynom nem alapozhatom a jövőmet 6 évesekre.Tovább kell lépjek.Jó érzés volt felnőni veletek a közönséggel de már felnőttem és így a Hannah Montananak is vége.De megváltoztam ezt kell elfogadni.Erre a magyar oldalra is nehezen találtunk rá.Felmérést csináltunk hogy ti magyarok és még sok ország mit gondol rólam.És majd talán eljön az a nap is amikor elmegyek Magyarországra.

csóka utca

(Veszteg Mercédesz, 2010.12.05 14:47)

Szerintem Hannah Montana tök jól énekel de valami megszálta de nem tudom hogy mi??? Miley legjobb barátja Selena Gomez meg Demi Lovato és Miley meg Demi mutogatja magát.Csak Miley meg ne kérje Selenát hogy ő is mutogassa magát.JJJaaajjj˘!!!

Vasut út 6

(Zemlényi Natália, 2010.12.04 10:55)

hannah montana hogy vagy

Vasut út 6

(Zemlényi Natália, 2010.11.30 17:46)

SZIASZTOK MILEY ÉS LILI ÉN 8 ÉVAS VAGYOK ÉS TUDOM A TITKODAT MILEY ÉS AMUGY NAGYON JPL ÉNAKALSZ MILEY ÉS TIUDOM A TITKIDAT AZ A TITKOD HOGY TE VAGY HANNAH MONTAN POP STAR TUDOM HOGY TE VEGY HANNAH MONTAN SZIASZTOK

HANNAH/MILEY fan

(Leticia, 2010.11.28 13:39)

Sziasztok!Leticia a nevem es 11 eves vagyok.En lattam a hannah montana the movie-t es nagyon tetszett es meg tetszik!Jo szerencset tovabb!Sziasztok!Jaaaa......es imadom hannaht meg mileyt.Ok az 1. szamu peldakepeim!

bius00@freemail.hu

(bbius, 2010.11.27 15:19)

tudom májli hogy tevagy háná montána

California

(Miley Cyrus (Hannah Montana), 2010.11.21 19:05)

hy!
Most fogok utoljára vissza írni .Ha bármi kérdésetek van most írjátok mert a menedzserem nem fog többet magyarul lefordítani mindent .De inkább a kérdéseiteket küldjétek el levélben de angolul írjátok midnenképp

Moricz zsigmond utca

(Bartók Dominika, 2010.11.20 18:26)

szia Hannah Montana nagyon Szeretlek


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

Következő »