Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cd:
Hannah Montana 3 or Hannah Montana Movie
1 "It's All Right Here"   3:50
3 "Let's Chill"           3:03
4 "Mixed Up"           3:57
5 "Let's Get Crazy"   2:46
6 "Super girl"           2:52
7 "I'm Just a Girl"   3:31
8 "Let's Do This"           3:28
9 "Are You Ready"           3:25
15      "Best of Both Worlds New" 0:51Töldsd le:

 
Season 3 Promos


Mellékelt kép:    Mellékelt kép:

 Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép:

 

 

Sok  részt leforgattak már.Párat már le is adtak a Disney channel-en.Emily és Miley élvezték a forgatást,a Hannah paróka is megváltozott, olyan mint a Movie-ban lesz....hoztam pár képet:

 

 

 

 

 

Hannah Montana: The Movie

(2009)

 

 

Hannah Montana (azaz Miley Stewart), a sikeres tiniénekesnő, úgy érzi, hogy a népszerűség kezdi lassan átvenni az irányítást az élete felett, épp ezért úgy dönt, hogy hazaköltözik szülővárosába, Tenessee-be s ott megpróbál mindent elölről kezdeni.

 

 

 

 


Szereplők: Miley Cyrus (Hannah Montana / Miley Stewart), Emily Osment (Lilly Truscott / Lola Luftnagle), Jason Earles (Jackson Stewart), Moises Arias (Rico), Billy Ray Cyrus (Robby Stewart), Mitchel Musso (Oliver Oken / Mike Standley III), Adam Gregory (Drew), Dolly Parton (Dolly Stewart nagynéni), Lucas Till (Travis Brody)
Rendezte: Peter Chelsom

 

 

Előzetes:

 

 

 

Hivatalos honlap:

 

 

http://disney.go.com/disneypictures/hannahmontanamovie/

 

Books:

 

 

A Hannah Montana filmből bizony könyveket is adnak ám ki :) A könyvből megis jelent pár oldal is meglepően jó a minőségük és egyáltalán nem scannelt :D És rossz oldala egyáltalán nincs a dolognak mert így legalább újabb HM filmes képet nézhetünk meg amin Miley csak úgy ragyog :D

 

1_(kt).jpg

 

 

4_(kt).jpg

 

 

7_(chance).jpg

 

 

8_(chance).jpg

 

 

 

5_(kt).jpg

 

 

6_(kt).jpg

 

 

 

Promos:

 

 Mellékelt kép:


Mellékelt kép:

 

 

 

 

 

 

 

Mellékelt kép:  Mellékelt kép:

Mellékelt kép:  Mellékelt kép:

 Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép:

 Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép:  Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép:Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép:Mellékelt kép:Mellékelt kép:Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép:Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép:Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép:Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép:Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép:Mellékelt kép: Mellékelt kép: Mellékelt kép:

 

 

 

 

 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ihász

(szimi, 2011.01.08 13:52)

kedves miley te nem 1992 november 23-án születtél.ja és tudom a válaszokat is.az első allergiás vagy a fahéjra.második a biológiát és a matekot utálod.harmadik a kávétól szoktál álmos lenni.negyedik tenesse be szüllettél.nagyon nagy rajongód vagyok.

csaba

(lili, 2011.01.08 10:28)

szia miley itt születtél az Egyesült Államok-beli Tennessee államban, Nashville Franklin nevű külvárosában szia

Miley Cyrus (Hannah Montana)California

(Miley Cyrus (Hannah Montana), 2011.01.06 18:41)

Hy Lily!
Ennek nagyon örülök csak hogy már nem vagyok többé Hannah Montana.Szerintem ezt mindenki tudja hogy 18 éves vagyok 1992 november 21-én születtem. Tesóm persze hogy van szerintem te is ismered őket.Sajnálom de több dolgot nem mondhatok el hiszen a többi dolog bizalmas információ és ha egy ember tudja akkor a többi is tudni fogja és a hírnevemnek nem tenne jót mint ahogy menedzserem írja helyettem a dolgokat és én diktálom hogy mit írjon és nem engedi hogy többet eláruljak.Megkapod a CD-t videóüzenettel ha válaszolsz egy másik kérdésemre : hol születtem ?

csa

(lili, 2011.01.05 19:27)

szia miley! a biológiát és a matekot utálod! és a fahéj-ra! nagy rajongód vagyok! és igazad van a barbi-val h még ő várja a cd-t? feltehetek pár kérdést? hány éves vagy? van barátod? és tesód? nekem hánnáh montanás a párnám és a takaróm! imádlak! szia

Győr

(Nagy Szilvia, 2011.01.05 16:48)

Amúgy én tudom a második kérdésre a választ d enem biztos hogy jó de hagyom a többieket nyerni

Győr

(Nagy Szilvia, 2011.01.05 16:47)

azta el sem hiszem megnyertem az egyik CD-det egy videóüzenettel annyira boldog vagyok ez a címem : Győr Nagyhídai utca 3

Miley Cyrus (Hannah Montana)California

(Miley Cyrus (Hannah Montana), 2011.01.05 16:45)

Hy Virag!
Köszönöm szépen.A jó hírem hogy oda is megyek koncertezni benne van a turné tervemben.És megígérem nektek hogy vagy februárban vagy pedig tavasszal eljövök Magyarországra.
Hy lala ,vagyis titi !
nem ismerek ilyen nevet tehát a válaszod helyes de ha válaszolsz erre a kérdésemre megkapod a CD-met videóüzenettel!
Mitől szoktam álmos lenni ? A válasz nagyon egyszerű

paulavirag@yahoo.com

(erdei paula odett virág, 2011.01.04 21:43)

Drága miley én vagyok a nagy sztárod és nagyon tehetséges vagy az éneklésben el sem birod hinni hogy szeretlek gyere el Marghittába és énekelj mindenkinek és hogy haják a hangodat mijen csodálatos

SZERETETTEL PAULÁTOL A SZTÁRODTOL

lala

(lili, 2011.01.04 19:24)

szia miley! a biológiát és a matematikát és a fahéj-ra nagy rajongód vagyok szia!

Miley Cyrus (Hannah Montana)California

(Miley Cyrus (Hannah Montana), 2011.01.04 17:22)

Hy Silvie !
Mind két válaszod helyes.De az édesgyökérre nem vagyok allergiás.Azt se tudom hogy mi az.Gratulálok megnyerted a CD-met amit saját magam dedikáltam és mellé kapsz még egy videóüzenetet amiben én mondok neked valamit.Adnék nektek egy db koncertjegyet is de az Californiába szól. Az utolsó CD-met egy videóüzenettel még elviheti bárki így az utolsó kérdés ez : Mitől szoktam álmos lenni ?

Győr

(Nagy Szilvia, 2011.01.04 17:17)

Szia Miley!
Én tudom a választ.A biológiát és a matekot utálod.És a fahéjra meg az édesgyökérre vagy allergiás. Remélem jók lesznek a válaszok

Neked

(csucsu, 2011.01.03 18:57)

Kurva isten basszon meg te hülye csitri hogy lehet ilyen kurva szar oldalt csináélni te buzi gyerek??!!!

Miley Cyrus (Hannah Montana)California

(Miley Cyrus (Hannah Montana), 2011.01.03 16:27)

Előre szólok hogy aki legalább egy kérdésre helyesen válaszol megkapja a CD.met természetesen dedikálva és videóüzenettel amit én üzenek annak az embernek aki megnyeri a CD-t.

Miley Cyrus (Hannah Montana)California

(Miley Cyrus (Hannah Montana), 2011.01.03 16:25)

Hy Barbie !
Mindent lefordított a menedzserem és a válaszod nem jó.Más részt mivel ilyen stílussal beszélsz lehetetlen hogy megkapd a CD-met.Annak örülök hogy végre Mileynak hívott valaki . Aki még nem figyelt annak mondom ezt :
Örülök hogy nagy rajongóim vagytok de a CD-t csak kettő ember nyerheti meg.felteszek kettő kérdést és aki legelőször válaszol rá az kapja az egyik CD-met. Első kérdés : Melyik fűszerre vagyok allergiás ?Melyik két tantárgyat utálom ? Csak hogy ne legyen csalás később felteszek még kettő kérdést és aki arra válaszol az kapja a második CD-t .Figyelem!A kérdésekre érthetően válaszoljatok mert a menedzserem nem tudja lefordítani. Sziasztok!

baba

(barbi, 2011.01.02 20:36)

szia miley a bológiát és a kapora! várom a cd-t és mikor kapomeg? na halaggy és ha nem jó a válaszom akkor kabd be na csőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő várom a cd-t !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miley Cyrus (Hannah Montana)California

(Miley Cyrus (Hannah Montana), 2011.01.02 17:36)

Hy Timi!
Nem tudom még hogy mikor jövök Budapestre !Úgy tervezem hogy még a tavasszal de lehet hogy előbb vagy lehet hogy később jövök.Ez attól függ hogy mikor végzek külföldön a turnémmal.De akár te is lehetsz a szerencsés hogy megnyered a CD-met.A játékom addig tart míg egy személy a kettő kérdésre helyesen nem válaszol.Gyerünk rajongóim mutassátok meg hogy mennyire ismertek.

Miley Cyrus (Hannah Montana)California

(Miley Cyrus (Hannah Montana), 2011.01.02 17:34)

Hy!
Örülök hogy nagy rajongóim vagytok de a CD-t csak kettő ember nyerheti meg.felteszek kettő kérdést és aki legelőször válaszol rá az kapja az egyik CD-met. Első kérdés : Melyik fűszerre vagyok allergiás ?Melyik két tantárgyat utálom ? Csak hogy ne legyen csalás később felteszek még kettő kérdést és aki arra válaszol az kapja a második CD-t .Figyelem!A kérdésekre érthetően válaszoljatok mert a menedzserem nem tudja lefordítani. Sziasztok!

köz társaság út52

(patai viktória mónika 4/a osztály , 2010.12.31 18:18)

zszia miley én nagyrajongód vagyok

budapest III. ker.

(vivi, 2010.12.31 18:07)

szia mily én nagyon nagy rajongód vagyok és szeretlek és nagyon szeretem a zenéid!

Budapest.Fót.Boróka.utca.7

(timi, 2010.12.31 10:18)

Kedves Miley Cyrus azt szeretném tőled kérdezni hogy mikor jösz megint Budapestre hogy gyer el hozám Fótra ahol lakom és erre a címre gyere fót.boróka utca.7be mert nagyon szeretlek miley és imádlak és rajongók érted


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

Következő »