Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Édes kis 16 éves?Egyáltalán nem! Miley már ennyi idösen is úgy érzi, hogy felnőtt, így aztán az sem meglepő, hogy egy igazi felnőtteknek való ajándékkal lepte meg magát. No meg egy gigapartival!

Kit érdekel, hogy a színész/énekes csajszi csak november 23-án ünnepli a szülinapját, ha bulizni már jóval korábban is lehet? Cyrus kisasszonyt biztosan nem, mert jóval hamarabb tartott egy (szerénynek nem mondható) összejövetelt Disneylandben. A Kaliforniai gigapartin nem kevesebb mint 5 000 rajongóval együtt örülhetett, és egy akkora show-t nyomott, hogy Miley-val együtt bulizó Miki egér adta a másikat. Hatalmas torta tűzijáték, iszonyúan ütős színpadiműsor-ez minden, ami egy igazi sztár születésnapjára kell! Cyrus papa (a countrysztár Billy Ray) és a mama, Leticia gondosan megszervezett mindent a kis hercegnőnek, és egyáltalán nem paráztak azon hogy, hogy esetleg túl sokat költenek a meglepetéspartira. Meg hát, ha már annyira jó fejek, azt is megengedték a lányuknak, hogy meglepje magát egy aprócska ajándékkal. Miley azonnal el is rohant, és piercinget rakatottbe a köldökébe, amit többször elő is villantott Disneylandben- a rajongók legnagyobb örömére. A csaj egyépként már régóta tervezgette a nagy lépést. Mostanában lépten-nyomon azt nyilatkozta,hogy szeretne tényleg szexin kinézni, és ehhez elengedetlennek tartott egy piercinget. A végeredmény tényleg elég vadító lett!A szülinapos királykisasszony boldog volt, és ezt mindenkivel tudatnia kellett:,,Ez egy varázslatos éjszaka! Életem egyik legőrültebb élménye ez a mostani! Durva, hogy már most megünnepelhetem a szülinapomat!"-ordította a színpadon. Azért talán a pózolós fotói egy picit őrültebbek voltak, nem? De vajon mit kérhet egy lány, akinek tényleg mindene megvan?,,Egy autót. Egy fekete Mercedest szeretnék. lehetőleg kabriót.Az überkirály lenne!-nevetett csillogó szemekkel. A bulin még nem kaphatta meg az ajándékát, így be kellett érnie a  gigatortával. De valamiért mégis úgy érezzük, hogy hamarosan egy masnival átkötött kocsi fogja várni a garázsban.

FORRÁS:www.mileycyrus.eoldal.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

str.liverilor,sc.2,33ap.

(anita, 2010.01.16 14:55)

nem tudom,hogy mit trnrl

dsffagfizclkdshfdsfgdhsfghsdfgdvsh

(kis szar , 2009.09.28 14:28)

Ezek mik akarnak lenni szarok vagy fosok????????????????????????????????hátttttttttt

hát

(kató petra , 2009.09.28 14:27)

hát ha még normális kép lenne nekem vagy 10000hannah képem van!!!!!!!!!!!!

telefon u 16

(vihfgrg, 2009.09.16 19:54)

perse nekem meg a tesóm. XD
dehogy láttad te élőben :S

Pfff

(T.I., 2009.09.02 21:41)

Ezt loptad és amugy is Hanna képei nem lettek kihivoak NAGYON KIRÁLYAK !! és szerintem NAGYON ÉDES !! :)

--------

(--------, 2009.03.13 17:18)

Ezt most nem azé mondom, de nem csak ez a menüpont van a mileycyrus.eoldal.hu-ról! : (
Szinte az összes onnan van!én meg utálom azokat akik másik munkájával ékeskednek, akkor is ha kiteszi az oldalcímet! semmivel se vagy jobb a másolóknál!
mert nincs önálló gondolatod!

Kölcsey u 100/2.emelet 6ajtó

(Bella, 2009.03.08 14:32)

Én nagyon szeretem Hannah Montanat és már láttam élőbe is!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez igaz!

(ez igaz!, 2009.01.10 19:33)

Egy hivatalos ANGOL oldalon láttam a cikket és képek is voltak róla,csak nem lehetett lemásolni!

monahaoao@mind1.hu

(Miranda, 2009.01.10 14:58)

16 éves? És a küldökében egy izé?
Na ez vicc! Honanszerezted? Szerintem töröldki!!